Op kleine voet

Sinterklaas schrijf je met chocoladeletters

Geplaatst op

De lekkerste chocoladeletters eet je natuurlijk rond het sinterklaasfeest. Maar er zijn ook andere manieren om deze zoete letters in te zetten als sfeerverhogend middel. Je ziet steeds vaker dat in de periode van Sinterklaas er verschillende manieren gevonden worden om de chocoladeletters in te zetten. Wij willen in deze blog jou meer vertellen over deze trend. Lees snel verder en ontdek hoe het zit.

Public relations 

Om je zakelijke contacten een presentje te geven met Sinterklaas is het altijd leuk om een chocoladeletter te kiezen voor dit doel. Omdat iedereen Nederlander het sinterklaasfeest kent, is het sowieso iets waarmee je kunt scoren. En de kinderen van je zakelijke relaties vinden het ook altijd leuk wanneer iemand eeen chocoladeletter krijgt, Misschien is het zelfs wel een idee om een aantal chocoladeletters, bijvoorbeeld de letter s, er extra bij te doen voor de kinderen van je zakelijke contacten.

Zelfgemaakte chocoladeletter 

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf chocoladeletters te maken als je een lekker recept hebt. Tegenwoordig is het met internet heel makkelijk om de juiste ingrediënten bij elkaar te scharrelen en een lekkere chocoladeletter te maken. Wanneer jij denkt dat het nog niet helemaal goed is, dan is het misschien ook wel mogelijk om eens met een lokale bakker te overleggen. Natuurlijk is het dan wel sympathiek om bij hem of haar de nodige sinterklaasinkopen te doen. 

Een chocoladeletter laten maken 

Een andere optie is het natuurlijk om een chocoladeletter te laten maken door een erkende bakker die weet wat hij of zij doet. Je kunt gewoon aangeven welk ontwerp je wilt en dan maken ze het voor je. Dat scheelt een boel geklieder en geklater van lepels op de keukenvloer. Vind je het leuk om meer informatie te krijgen over wat kinderen allemaal leuk vinden en wat er zoal rond kinderfeesten te organiseren is? Dan is het mogelijk om op onze site allerlei leuke tips in blogs te ontdekken waarmee jij je voordeel kunt doen, dus we willen jou graag de tip geven om ze te lezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op kleinevoet.nl ga je meer ontdekken over je eigen modesmaak en hoe je een outfit snel en voordelig samen weet te stellen.

Contactgegevens

Via info @ opkleinevoet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden