Op kleine voet

Kinderkleding kopen

Geplaatst op

Kinderen zijn de kleine wonderen van de wereld. Lief en schattig. Maar welke kleding trek je ze aan? Nieuw of tweedehands? Uniseks ja of nee? In dit artikel zullen wat tips volgen om in je achterhoofd te houden tijdens het uitzoeken van nieuwe kleding voor je kind.  

Nieuw of tweedehands

Bij het kopen van kleding moet je eerst even bedenken of je wil gaan voor nieuwe kleding of voor tweedehands kleding. Er is helemaal niks mis met tweedehandskleding en het is een stuk goedkoper. Een goede optie dus als je even krap bij kas zit. In een periode dat je wat meer te besteden hebt, kun je nieuwe kleding kopen voor je kind. Zo ontstaat een soort balans tussen nieuw en tweedehands.

Uniseks

Denk ook na over het onderwerp uniseks. Hierover zijn geen gerichte tips omdat het een keuze is van de ouders zelf (en het kind zodra deze oud genoeg is). Het is aan jezelf of je een meid typisch meisjesachtig wil kleden en een jongen jongensachtig of dat het je niet zoveel uitmaakt. Ditzelfde geldt voor de kledingstijl. Het is een eigen keuze of je je kind wil kleden hoe jij mooi vindt of een stijl te kiezen waarvan je denkt dat je kind dit mooi zal vinden. De tip hierbij is vooral om je kind zijn of haar eigen kleding te laten kiezen zodra hij of zij hier oud genoeg voor is.

Kleding voor het buitenspelen

Tot slot nog de tip om te zorgen voor nette kleding en daarnaast kleding aan te schaffen die vies mag worden tijdens het buitenspelen. Echter mag het kind best wel eens vies worden en het beste is om daarvoor speciale kleding aan te schaffen.

Dit waren enkele tips om te onthouden. Wellicht komen ze van pas tijdens het kopen van nieuwe kinderkleding

Gerelateerde berichten

Over ons

Op kleinevoet.nl ga je meer ontdekken over je eigen modesmaak en hoe je een outfit snel en voordelig samen weet te stellen.

Contactgegevens

Via info @ opkleinevoet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden