Op kleine voet

Fillerbehandelingen om er als mama goed uit te blijven zien?

Geplaatst op

Weinig slaap, gillende kinderen, haast en stress zijn de wat minder leuke dingen die bij het krijgen van kinderen komen kijken. Wat tijd voor jezelf en je leuk aankleden of opmaken zit er ook minder vaak in. Zonde! Ook wanneer je kinderen hebt is het belangrijk om jezelf niet weg te cijferen. Blijf goed voor jezelf zorgen en leg jezelf af en toe ook gewoon in de watten, bijvoorbeeld door het ondergaan van een fillerbehandeling. Zo zorg je er meteen voor dat die wallen bijvoorbeeld niet meer zichtbaar zijn. Een win-win situatie dus!

Filler behandelingen

Fillers is vrijwel bij iedereen bekend en is een middel dat bestaat uit hyaluronzuur. Dit lichaamseigen gel zorgt ervoor dat bijvoorbeeld rimpels worden opgevuld, waardoor je rimpel vrij door het leven gaat! Er worden veel verschillende merken en typen ‘fillers’ gebruikt. Maar ons advies is om echt alleen fillers te gebruiken van een goede kwaliteit hyaluronzuur, zoals Juvederm of Restylane. Doordat hylaruonzuur een van de bouwstenen is van het lichaam, is de kans op een allergische reactie bijvoorbeeld klein. Ook is dit type filler bio-actief en zorgt voor een soepele en veerkrachtige huid. Wanneer je gek wordt van fijne lijntjes of rimpels in het gezicht of op je lichaam kan je je door een fillerbehandeling weer jonger en zelfverzekerder kunnen voelen. Daarnaast is het mogelijk om met fillers je lippen op te vullen of je kin en/of kaaklijn beter te definiëren. Er is dan geen operatie nodig.  

Wallen

Heb je als mama permanente wallen gekregen en wil je hier graag van af? Met fillers zijn deze als sneeuw voor de zon verdwenen! Zo krijg je weer een frisse uitstraling!

Fronsrimpels en rimpels op andere plekken

Ook de welbekende fronsrimpels op het voorhoofd kunnen worden behandeld met fillers. Na de behandeling krijg je een andere straling. Je ziet er niet zo moe en/of boos uit. Uiteraard is het mogelijk andere rimpels op het hoofd en het lichaam te laten opvullen. 

Vaak een alternatief voor echte cosmetische chirurgische ingrepen

Fillers kan ook een erg goed alternatief zijn voor bijvoorbeeld kin-, kaak of neuscorrecties. Hierdoor hoef je geen ‘zware’ operatie te ondergaan, maar wordt je kin, kaak of bijvoorbeeld neus door middel van fillers opnieuw gedefinieerd. Het nadeel is wel dat fillers op basis van hyaluronzuur niet permanent zijn, omdat ze op een gegeven moment oplossen. Dan zou je de behandeling weer opnieuw moeten ondergaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op kleinevoet.nl ga je meer ontdekken over je eigen modesmaak en hoe je een outfit snel en voordelig samen weet te stellen.

Contactgegevens

Via info @ opkleinevoet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden