Op kleine voet

Een nieuwe look na je zwangerschap

Geplaatst op

Wij zijn dol enthousiast om jullie te kunnen vertellen dat er een nieuwe manier gekomen is om weer snel een stralende glimlach te hebben na je zwangerschap, namelijk via lippen opvullen en een klikgebit. De verschillende voordelen worden heel onder met je doorgenomen. Het is zeker de moeite waard om deze belofte lezen omdat je echt iets voor je kan doen met lippen opvullen. Wil je meer weten over allerlei andere zaken omtrent je gezondheid, et cetera, dan is het goed om op onze website even een beetje door te lezen, er staan veel andere blogs op die interessant zijn.

Wat zijn de voordelen van een lippen opvullen en klikgebit?

Wanneer we kijken naar de verschillende voordelen van een klikgebit en lippen opvullen dan valt het al snel op dat het een gebit is dat qua prijs erg realistisch is in vergelijking met bijvoorbeeld implantaten. Een klikgebit wordt op 4 implantaten in de kaak vastgemaakt en het klikgebit is ook weer te verwijderen waardoor je dus een combinatie hebt tussen het al oude kunstgebit en een implantaten gebit. Heel veel mensen kiezen voor een klikgebit omdat het echt het gevoel geeft van natuurlijke tanden. Combineer dit met lippen opvullen en je hebt een sexy mond. 

De prijs van een klikgebit 

Veel mensen zijn overtuigd van een klikgebit. Daarbij speelt de prijs dan natuurlijk een belangrijke rol. Het klikgebit is zelfs goedkoper dan een kunstgebit. Het voordeel van een klikgebit is dat het vast in de mond zit en goed past bij kunstgebit en is nog wel eens dat ze los zitten of niet goed passen waardoor het pijnlijk aanvoelt. De ingreep voor een klikgebit is relatief klein in vergelijking met een implantaten gebit, deze behandeling duurt langer.

De voordelen van lippen opvullen

Mensen met een nieuw gebit stralen en lachen meer en zijn positiever. Ze komen daarbij ook positiever over op mensen waardoor er allerlei andere voordelen genoten kunnen worden, zoals bijvoorbeeld betere verhoudingen op het werk. Lippen opvullen is een manier om je lippen dikker te maken. Dat ziet er zwoel uit. Wil je meer weten over wat het allemaal voor jou kan betekenen en wat er in jouw situatie mogelijk is neem dan contact op met je tandarts of cosmetisch arts.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op kleinevoet.nl ga je meer ontdekken over je eigen modesmaak en hoe je een outfit snel en voordelig samen weet te stellen.

Contactgegevens

Via info @ opkleinevoet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden