Op kleine voet

Cosmetische ingrepen voor kinderen en ouderen

Geplaatst op

Ben jij benieuwd welke ingrepen er allemaal zijn voor zowel kinderen als ouderen? Dan is het goed dat je op deze pagina bent uitgekomen. We zullen hieronder kort stilstaan bij een drietal behandelingen die uitgevoerd kunnen worden voor zowel kinderen als voor ouderen. Ben jij benieuwd naar aanvullende informatie omtrent een van deze ingrepen? Laat je dan altijd informeren zodat je zeker weet dat je een goede keuze zult gaan maken.

Een neuscorrectie 

Een van de operaties die veel voorkomt bij kinderen en ouderen is een neuscorrectie. Merk jij dat je kind bijvoorbeeld veel geperst wordt vanwege zijn/haar neus? Dan is het zeker goed om te kijken naar de mogelijkheden die hierbij komen kijken. Hoe vroeger je erbij bent des te minder schade het doet. Dit gaat om zowel fysiek als mentaal. Let op, deze ingreep wordt over het algemeen niet vergoed door de verzekeraars waardoor het goed is om hier rekening mee te houden als je een dergelijke correctie wilt ondergaan.

Cryolipolyse vooral voor ouderen

Cryolipolyse is een behandeling die voornamelijk bij volwassenen voorkomt en niet bij kinderen. Kampt jouw kind echter met overgewicht? Dan is het ook goed om te kijken naar de mogelijkheden van cryolipolyse. Bij deze behandeling wordt het vet weggehaald (bevroren). Deze cosmetische ingreep wordt voornamelijk bij en rondom de buik gedaan. Benieuwd naar meer  informatie omtrent cryolipolyse? Raadpleeg dan het internet direct voor aanvullende informatie. Let op, voor kinderen is het van belang dat je altijd eerst goed kijkt of het mogelijk is om eventuele consequenties te doen voorkomen.

Een hazenlip

Wat ook voor kan komen bij kinderen is het hebben van een hazenlip. Over het algemeen is dit niet schadelijk, maar het kan voorkomen dat kinderen hiermee gepest worden. Om de schade op emotioneel gebied te doen beperken is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van een operatie. Ben jij benieuwd wat hier allemaal gedaan wordt? Raadpleeg dan het internet voor meer informatie omtrent dit gebied. Tot slot is het goed om te melden dat een correctie van een hazenlip over het algemeen wel wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op kleinevoet.nl ga je meer ontdekken over je eigen modesmaak en hoe je een outfit snel en voordelig samen weet te stellen.

Contactgegevens

Via info @ opkleinevoet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden