Het is heerlijk om weer een nieuwe smile te hebben, zoals je die altijd al had gewild. Dat kan tegenwoordig op allerlei manieren. We nemen de meest populaire met je door in deze blog. Dus lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Bij implantaten utrecht kun je terecht voor de nodige kennis en kunde op dit gebied. 

Tanden laten bleken

Het is heel goed mogelijk om je tanden te laten bleken, op deze manier krijg je witte tanden en dat oogt lekker jong. Wanneer je je hele leven hebt gerookt en bijvoorbeeld veel koffie gedronken, dan kan het zijn dat de tanden gekleurd zijn. Wil deze graag weer wit hebben? Dat kun je dus laten doen bij de tandarts. Deze heeft beschikking over peroxiden en kan de tanden weer wit maken. Het is altijd heel erg veilig om je tanden te laten bleken bij de tandarts. We raden af het zelf te doen met internetkitjes / peroxide gel. 

Implantaten 

Het is mogelijk om een kunstgebit vast te laten zetten in je kaken, waardoor het voelt alsof het een natuurlijk gebit is. Het gaat hier over implantaten die in je kaak gezet worden. Je kunt allerlei tanden stuk voor stuk op implantaten laten zetten die dan allemaal in je kaak moeten. Je kunt ook een klikgebit nemen waarbij er vier implantaten in de kaak gaan. Dit laatste is een stuk goedkoper dan de eerste variant.

Facings laten plaatsen

Alle bovengenoemde maatregelen zijn populair, maar één van de meest populaire is toch wel de behandeling die we het ´plaatsen van facing´ noemen. Dit zijn schildjes die rond je tanden gemaakt worden en dan lijkt het net alsof de tanden weer gloednieuw zijn. Facing worden gemaakt van composiet of van porselein.

Wanneer je facings hebt laten zetten, dan is het mogelijk om er wel zo’n 15 jaar plezier van te hebben, want zolang gaan ze sowieso mee. Zeker wanneer je erg voorzichtig bent met zeer hard voedsel, en natuurlijk moet je niet teveel kleurstofhoudend voedsel eten, want dan kunnen de facings verkleuren.

Pin It on Pinterest